Twitter


Nieuwe studenten

De eerste stappen aan de universiteit zijn altijd extra beangstigend. We willen je echter duidelijk maken dat er niets is om bang voor te zijn.

Peter en meter

We hebben specifiek voor elke nieuwe student een peter of meter. Die persoon is je persoonlijke voogd doorheen je studies. Als je hulp nodig hebt bij een taak of een vak, en je snapt niet goed hoe te beginnen, zijn zij de eerste persoon om raad bij te vragen. Ook de leukste plekjes om uit te gaan of te gaan eten, kennen zij als hun broekzak.

Waar heb je les?

Om het je een beetje makkelijker te maken, en om al te antwoorden op de vraag die je je als nieuweling altijd stelt ("Waar hebben we les?") hebben we deze Google-mapspagina aangemaakt met alle belangrijke lokalen en locaties.

Daarnaast wil ik nog één keer benadrukken dat we er altijd en overal voor jullie zullen zijn. Reeds nu zitten we ons af te vragen, wie die nieuwe eerstejaartjes zullen zijn. Je hoeft dus geen schrik te hebben voor enge verhalen omtrent de doop (die bij ons heel erg leuk is) of schachtenmishandeling. Eerstejaartjes zijn voor ons als schattige huisdiertjes. We zullen ze in de watten leggen, zolang ze schattig en nieuw zijn. Eens ze opgegroeid zijn, kunnen ook zij dan voor de nieuwe eerstejaar zorgen.