Twitter


Veel gestelde vragen

Musicologie, ik ken da nie. Is da goe?
Jazeker. Wij zijn er alleszins heel tevreden over. Wil je meer weten over musicologie? Kijk dan op deze pagina of op de website van de KULeuven.

Een studentenkring, wat is dat?
Een studentenkring is een vereniging voor alle studenten die samen aan dezelfde richting of faculteit studeren. In Leuven worden alle studentenkringen overkoepeld door LOKO. Op hun website vind je dan ook veel informatie, daarover. Om wat meer te weten te komen over de specifieke doelstellingen en kenmerken van studentenkringen en studentenclubs, verwijzen we je graag door naar deze website.

Wat is het nut van registreren, op deze website?
Een heleboel informatie is op maat gesneden van specifieke studenten. Als master in de musicologie, heb je immers andere noden dan een eerstejaartje. Om niet iedereen op te zadelen met dezelfde informatie, vragen we je te registreren, en aan te duiden in welk jaar je zit. Op basis daarvan krijg je alleen te zien, wat jij moet weten. Als geregistreerd lid van deze website, krijg je bovendien toegang tot heel wat extra functies. Je kan shouts en reacties achterlaten, een profiel invullen, en mee deel uitmaken van het mini sociaal netwerk op deze site.

Heb je een vraag?
Dan kan je ons altijd contacteren!